МАТРАЦИ ЗА ХОТЕЛИ

МАТРАЦИ ЗА ХОТЕЛИ

МАТРАЦИ ЗА ХОТЕЛИ. Задайте Вашите въпроси, получете професионални отговори и вземете правилното решение при избора на матраци и основи – легла за Вашия ХОТЕЛ!

Можете да подберете различни видове матраци за Вашият хотел, за да отговорите на нуждите на всеки посетител.

Разгледайте нашите предложения и направете своето запитване във ФОРМА ЗА ЗАПИТВАНЕ / ХОТЕЛИ.

Матраци НАНИ – български бранд матраци, представен от КАБОКС.
Матраци НАНИ е българска, водеща марка в производството на матраци за дома, за хотели и лечебни заведения, топ матраци и суровинни продукти като дунапрен и мемори пяна.

Матраци НАНИ е марка на компания Паралел ЕАД – Севлиево. С над 20-годишен опит в производството и дистрибуцията на матраци, мебели и материали за мебелното производство, компанията е предпочитан партньор в този бранш.
Заводът разполага с най-съвременно оборудване за производство на мебели, матраци и материали за мебелното производство от водещи производители.

Производственият процес е сертифициран съгласно изискванията на ISO 9001:2008. Всяка година асортиментът се обновява и разширява, следвайки тенденциите и новостите за едно съвременно екологично и качествено производство.
Продуктите, които излизат от завода се отличават с гарантирано и високо качество.
Ергономични, със стилен дизайн, внимание към детайла и отговорност към околната среда продуктите отговарят и следват съвременните технологии.

ПОВЕЧЕ…

ПОСЕТЕТЕ И KABOX.EU

X