Professional advices

Магазин за дунапрен и матраци

Магазин за дунапрен и матраци от KABOX.EU

KABOX предлага широк спектър от артикули като: матраци, топ матраци, дунапрен (пенополиуретан), мемори пяна. Матраците и топ матраците са готови продукти, изработени по съвременни екологични технологии, съобразени с изискванията на европейските закони. Дамаските, от които са направени са специално изработени от продукти, с основен приоритет грижа за здравето на човека. Подбраните материали са с антибактериални, антиалергични и антиакарни свойства и с текстил, който не дразни кожата, а е мек и приятен на допир.

Двулицев матрак Сирена Мемори - матраци НАНИ

Двулицев матрак Сирена Мемори – матраци НАНИ

Мемори пяната и дунапренът са субпродукти.

 

Субпродукти, които технологично са част от производството на матраците и топ матраците, но могат да намерят и други приложения в бита. Затова големият избор от различни видове дунапрен е от голямо значение за всеки, който търси различни качествени характеристики на дунапрена, в зависимост от употребата. За различни цели се предлагат дунапрени, които намират широко разпространение в мебелното и автомобилното производство. Както и такива, които се използват в строителството за шумоизолация например и плътен дунапрен, който се влага при изработката на матраци.

Различни видиве дунапрени, в зависимост от проложението:

  • Дунапрен за матрак (дунапрен за легло). Значително по-ниска себестойност на продукта, но без калъф. Затова пък можете да си направите висококачествен матрак от дунапрен и мемори пяна с цена, която да бъде по-изгодна от цената на висококачествен матрак със сходни качества.
  • Пълнеж за възглавници (дунапрен за възглавници) . Можете да направите възглавница по свой вкус като изберете материал като дунапрен от различните видове дунапрени, които предлагаме.
  • Дунапрен за диван. При избор на дунапрен за тапициране на мебели е добре да се съобразите с качеството и плътността на всеки един от видовете дунапрен от продуктовия каталог на дунапрени от KABOX. За седалка се препоръчва използването на по-плътен дунапрен, където натоварването е значително по-голямо, а за облегалка може да се използва и дунапрен от стандартната серия с омекотени и еластични качества, за да създаде необходимия комфорт.
  • Млян дунапрен или силиконова вата (на метър). Може да намери приложение за тапициране, за пълнеж на възглавници, за изработка на детски играчки и др.
  • Дунапрен за мебели (дунапрен за тапицерия). Може да използвате за мебели всички видове дунапрен, който предлагаме.
  • Дунапрен за матраци. За избор на дунапрен за матраци може да изберете дунапрен с по-висока плътност.

Видовете дунапрен имат различни технолохични показатели и качествени характеристики.

По техническия номер на дунапрена може да се ориентирате за неговите качества – първите две цифри указват плътността, а вторите твърдостта, например дунапрен N3040 е по-плътен и твърд от дунапрен N2030. Дунапрените са различни и по цвят: бял дунапрен, розов дунапрен, син дунапрен, черен дунапрен.

Магазин за дунапрен и матраци – www.kabox.eu